Sportnews.se drivs och hanteras av företaget tre sporttokiga snubbar från söder. Vårt mål med sajten är att presentera sportnyheter och underlätta för dig att hitta vilka nyheter som utspelat sig den senaste tiden.

Daniel

Daniel är en 32-årig man som bor på Södermalm i Stockholm. Han är mycket sportintresserad och älskar att hålla sig aktiv, oavsett om det handlar om att spela fotboll med vännerna, gå på gym eller delta i olika tävlingar. Han tror på att regelbunden motion är viktigt för både kropp och själ och försöker alltid att inkludera det i sin vardag.

Dave

Dave är en 36-årig man som bor i Stockholm. Han är mycket sportintresserad och älskar att hålla sig aktiv. Han ägnar sig åt olika sporter som fotboll, gym och löpning. Han tror på att regelbunden motion är viktigt för både kropp och själ och försöker alltid att inkludera det i sin vardag. Dave är också en konkurrens inriktad person och gillar att tävla mot andra och sig själv för att förbättra sin prestation.

iris

Iris är en 62-årig kvinna som bor i Stockholmsområdet. Hon är inte så sportintresserad och lägger inte så mycket tid på fysisk aktivitet. Hon har dock mycket tid över och hon brukar använda den till att göra saker hon tycker om, som att läsa, resa, träffa vänner och familj eller att delta i olika kulturella aktiviteter. Iris är en person som har många intressen och hon är alltid öppen för att prova nya saker och utforska världen omkring henne, hon tar hand om WordPress i första hand.